Intakegesprek
Het tarief van een intakegesprek van 45 minuten is 80 euro (inclusief BTW).

Assertiviteitstraining – individueel
Het tarief per zitting van 45 minuten is 80 euro (inclusief BTW en inclusief werkmateriaal)

Assertiviteitstraining – groep
Het tarief per traject van tien groepsbijeenkomsten van 2 uur is 500 euro (inclusief BTW en inclusief werkmateriaal). Indien u na het intakegesprek besluit om deel te nemen aan de assertiviteitstraining in een groep, dan vervallen de kosten voor de intake.

Vergoeding
In een aantal gevallen wordt deze training (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Om goed geïnformeerd te zijn over uw persoonlijke situatie is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een schriftelijke verwijzing door de huisarts, de bedrijfsarts en/of een andere medisch specialist nodig. Het is verder mogelijk dat uw werkgever een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de kosten kan bieden. Overleg met de werkgever en/of de bedrijfsarts kan hier duidelijkheid over geven.

Indien de verzekering de kosten dekt, dan gelden de regelingen die u kunt vinden onder Tarieven.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders worden ze in rekening gebracht.

Lisette Wittkampf is gezondheidszorgpyscholoog en is BIG-geregistreerd onder registratienummer 89063276925. Daarnaast is zij cognitief gedragstherapeut en aangesloten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (www.vgct.nl).