Het spel wordt georganiseerd voor teams en organisaties en is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Bij meer dan 18 personen wordt een extra spelleider meegenomen. De grootste groep die we mochten ontvangen was maar liefst 80 personen en werd begeleid door 4 spelleiders en een Teamcoach.

Deze activiteit is geschikt voor groepen die een gezellige en actieve dag wensen waarin diverse uitdagende (samenwerkings- en communicatieopdrachten) samen worden uitgevoerd. Spannend, verrassend en actief. We werken zoveel mogelijk ‘op maat’ en denken dan ook graag mee over jullie specifieke wensen (mobiliteit etc.)

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en eventuele specifieke wensen. Het spel duurt zo’n 4 uur en wordt persoonlijk begeleid door een spelleider. De winnaar van het spel ontvangt een leuke prijs.

‘Wie is de Mol?’ teamdag in de Millingerwaard (alle prijzen exclusief btw)
Programma van 12:30-16:30 uur (afhankelijk van de groep kan dit uitlopen), inclusief struinwandeling, Wie is de Mol-spel, persoonlijke begeleiding gedurende het hele programma.
€30,- p.p. (minimaal €250,-)

Optioneel

  • Koffie/ thee of fris bij ontvangst in de Waard van Kekerdom  € 2,50 p.p.
  • Borrel na afloop bij de Waard van Kekerdom v.a. € 5,- p.p.
  • Lunchpakket voor onderweg, incl. een biologisch streeksapje € 8,50 p.p.  of
  • Picknick met verse streekproducten € 12,50 p.p. of
  • Huisgemaakte taart voor onderweg, met koffie/thee € 6,- p.p.
  • Aansluitend diner bij de Waard van Kekerdom (excl. drank) v.a. € 20 p.p.
  • Aansluitend kookworkshop bij Cecilekooktvoorjou (excl. drinken) v.a. €  35 p.p. 

Naast deze basisvorm van Teambuilding met een spelleider is het ook mogelijk dat wij een voorstel op maat maken waarin de opdrachten toegespitst zijn op de specifieke leerdoelstellingen van jullie organisatie of team. In deze vorm wordt het spel begeleid door een spelleider, maar ondersteunt door een ervaren trainer/ teamcoach (drs. Bart Wittkampf) die gedurende de dag feedback geeft en interventies doet om een optimaal leerresultaat te behalen. Weten wat Coach & Psycholoog voor jouw organisatie kan betekenen? Neem graag contact met ons op!