Deze actieve Cook & Coach – workshops zijn specifiek gericht op personen, bedrijven of groepen, die lekker eten en gezelligheid willen combineren met stappen naar succes en verbetering. De sessies staan in het teken van ‘samen eten en drinken’, waarbij ruimte is voor goede gesprekken en discussies in een unieke en inspirerende omgeving. Het is een Inspiratiesessie waarbij jullie team lekker ongedwongen gaat kokkerellen, onder begeleiding van een ervaren coach en kookfanaat.

De kookworkshops vinden plaats in de kookstudio van Bart en Cecile in Mechelen. Jullie gaan, groepsgewijs, aan de slag met een aantal lekkere en leuke recepten. Elk groepje bereidt een gang/gerecht en zal deze vervolgens ook serveren aan de rest van de groep. Tijdens het koken en eten is er een gemoedelijke sfeer en zal de coach onderwerpen aankaarten en daar waar nodig gesprekken begeleiden. Afhankelijk van de groepsgrootte is er ook ruimte voor 1-op-1 speedcoaching.

Alvorens jullie met je team/organisatie deelnemen aan de Cook & Coach – workshop, zal er vooraf een intake gesprek plaatsvinden, via de telefoon of face-to-face, om eventuele kernpunten, problemen en doelen  te bespreken.

Programma
14u Ontvangst bij Hoeve Hurpesch (Mechelen) met koffie/thee.
14:30u Coachingsuitleg en opdracht
15:30u Aanvang Workshop
17:30u Tafelen
19:30u Afsluiting, samenvatting, eventuele actiepunten
20:30u Einde
Terugkoppeling – indien gewenst/noodzakelijk – op een dag en tijdstip ná de cook&coach-sessie

Deze vorm van coaching bieden wij aan in samenwerking met onze partnerlocatie Bed&Dinner.

Kosten: v.a. € 75 p.p. (minimaal € 500).
Incl. intake vooraf, kookworkshop, coaching, begeleiding, diner, receptuur, koffie/thee, terugkoppeling.
Eventueel te combineren met een struinwandeling vooraf.

Komt een andere dagindeling je beter uit? Stel gerust je eigen idee voor. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, of om in overleg een datum vast te leggen.

Meer weten over onze teambegeleiding en Cook & Coach – workshop? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte aan.