Lekker met je bedrijf of team er even tussen uit. Frisse lucht opsnuiven, gedachten losgooien, door de modder, weer en wind. Kortom: stappen zetten naar verbetering en succes!

Tijdens deze wandel 2-daagse zal het team het niet altijd makkelijk worden gemaakt. Het weer kan parten spelen en ook een aantal groepsopdrachten zorgen voor de nodige afleiding, inspiratie en inspanning. Irritaties en frustraties zullen hierdoor ook sneller zichtbaar worden. Blijft het team samenwerken? Welke irritaties komen er naar boven en wie leunt op wie? Dit is een teambuildingsactiviteit die impact maakt! Naast inspanning is er uiteraard ook tijd voor ontspanning in de vorm van een gezamenlijke kooksessie en gezellig samenzijn bij het kampvuur (indien het weer dat toelaat). Overnachten gebeurt op een mooie kleinschalige buitencamping in een tent, pipowagen of huisje. In overleg kan dit ook op één van onze andere partnerlocaties.

De wandeltocht en opdrachten worden begeleid door een ervaring coach en – afhankelijk van de groepsgrootte – groepsbegeleiders. Hierbij wordt zowel aandacht gegeven aan het individu als het team in zijn geheel.

Meer weten over onze teambegeleiding en 2-daagse wandeltocht? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte aan.