De wandeltocht wordt begeleid door een ervaren coach en eventuele groepsbegeleiders. Afhankelijk van de groepsgrootte worden er eventueel meerdere coaches en begeleiders meegenomen. De tocht is bedoeld voor individuele deelname en er is plek voor 6 t0t 12 personen. Het betreft een volledig georganiseerd arrangement met diverse activiteiten en uiteraard 4 mooie wandelingen. Op basis van de coachbehoefte kan het programma enigszins worden aangepast. Tevens kan deze wandeltocht door één groep (bedrijf, organisatie, familie, vriendengroep…) worden gereserveerd van minimaal 6 personen.

Meerdaagse wandeltocht
Inclusief coaching en begeleiding, 4 wandeltochten met begeleiding – in totaal zo’n 57km. Diverse leuke en inspirerende activiteiten. Ruimte voor 1-op-1 coaching, persoonlijke feedback, doelgericht actieplan opstellen.
Inclusief 3 overnachtingen met ontbijt, lunch (lunchpakket, picknick of…) en diner.
Exclusief drankjes bij lunch / diner op locatie. 
v.a. € 450 p.p.

Eigen groep
Tevens kan deze wandeltocht door één groep (bedrijf, organisatie, familie, vriendengroep…) worden gereserveerd van minimaal 6 personen. Indien je met een eigen groep wilt deelnemen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een programma op maat samen te stellen.

Meer weten over onze wandeltocht? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intake aan.